Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Elestem és a jobb kezemen a...

Elestem és a jobb kezemen a középső ujjamból a csontból kitört egy csontdarab ezért sínbe van az ujjam. Normális ha azt érzem hogy zsibbad? Másnak milyen tapasztalata volt a sínnel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Olyan mintha szoros lenne, viszont ha engednék rajta akkor meg laza lenne és csúszkálna, nem tartaná úgy az ujjam. Fel is van dagadva, amikor rá rakták a sínt akkor is felvolt dagadva. 3hetet mondtak hogy levehetem.

okt. 12. 23:27
 1/3 Irdatlan Infláció ***** válasza:
100%
Mikor rakták fel?
okt. 13. 00:30
 2/3 A kérdező kommentje:
4napja
okt. 13. 17:01
 3/3 anonim válasza:
szia, szerintem normális, mert nekem is hasonló volt. bár ha egyfolytában zsibbad, az már lehet baj. de lehet neked komolyabb a sérülésed, fájdalomcsillapítót ajánlok, ha nagyon rossz. nekem az orvos, mindig mondja, hogy kellene, de sosem használom, mert felesleges számomra, de ha te szükségét érzed, akkor nyugodtan, csak lehet fura lesz, ha elmúlik a hatása. amúgy azóta mi történt? minden okés?
nov. 2. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!