Orvosi hiba ? Indíthatok pert ?
Sógromat megszúrták egy focimeccs után ,combon szúrták kb az összes vére elfolyt mire kiértek a mentők, amikor be vitték bátyám mondta hogy össze varrták neki es betették szobára kap infúziót ,másnap reggel hívtam a kórházat az intenzíven lélegeztetőgépen volt! Oxigénhiány ,hemoglobin szintje 7 volt vérnyomása szinte nem volt!
Ennek már 8 napja ,azóta veséje károsodott ,lehet agykárosodása is lett ,és le kellett amputálni a szúrt lábát tegnap előtt .
Ki vagyunk készülve hogy egy szúrás miatt ennyi baj hogy lehet ha orvosok mellett van szerintunk hibáztak mert nemkapott vért amikor be vittek es ezert kellett elvesztenie a lábát 27evesen ,2gyereke van .
Mennyi esely van ra hogyha fogadok egy ügyvédet akkor megnyerjuk a pert?
Szerintem is polgári pert kellene indítani. Orvosok ellen baromi nehéz nyerni.
Nekem tényleg műhiba volt, mert rossz lábam amputálták sajnos. Nagyon-nagyon ritka az ilyen, főleg a sok-sok ellenőrzés miatt, de velem sajnos pont ez történt.
Sajnálom hogy ez történt veletek. Remélem azért valami kártérítést sikerül kicsikarni. Drukkolok
Sajnos meghalt sógrom.
Jó volt minden nála ,másik intenzívre került egyre jobb volt az állapota már és 14 nap után osszeomlott a verkeringese egy másik intenzîven ,mar a vesejevel sem volt gond ,minden rendben volt azt mondta az orvos …
Mi volt a záróban? Felboncolták?
A teljes dokumentációt kikértétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!