Lábujjtő gyulladás? Hatékony gyógymód?
Figyelt kérdés
Pár napja rengeteget sétáltam, keletkezett egy vízhólyag a nagylábujjam és a második lábujjam között. Sajnos nem volt lehetőségem pihenésre, a következő napokban is sokat sétáltam, kímélve az érzékeny területet. Ezután a második lábujjam és a töve elkezdett nagyon fájni, bedagadt és lilul is, mintha eltört volna. Szedek gyulladáscsökkentőt, jegelem a lábujjam és az alatta lévő részt, és neogranormonnal kenem a vízhólyag hagyta sebhelyet, de sajnos nem tudok normálisan és fájdalommentesen járni. Tudja valaki mi lehet és hogyan lehetne minél hatékonyabban gyógyítani? Mozgalmas hetem lesz és nagyon kellene a segítség!!aug. 29. 19:08
2/2 Szonja66 válasza:
Menj el holnaptól betegállományba és kérd meg egy ismerősödet hogy kocsival vigyen be a legközelebbi seb. rendelőbe, nézesd meg a lábad egy sebésszel, és ő majd megmondja, hogy zúzódás vagy más a bajod. Utána menj haza, polcold fel a lábad, jegeld, pihentesd , legalább 1-2 hétig. Ne terheld, ne járkálj amíg duzzadt.Írasd ki magad vagy asebésszel vagy a háziorvossal. A kaját pedig hozass valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!