Sérült anyajeggyel rohanjak orvoshoz?
Figyelt kérdés
1 hónapja voltam átnézetni, akkor még nem volt baja a halántékomon levő anyajegynek, viszont pár napja hajmosás után a törülköző felsértette, kicsit vérzett, leragasztottam betadinoztam. Ma reggel sajnos ugyan ez történt, betadin ragasztó megint. Nem hiányzik belőle darab és nem lóg, “csak” a felülete sérült.
Kell ezzel megint bőrgyógyászhoz mennem? Vagy hagyjam begyógyulni és figyeljek jobban?
aug. 23. 06:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez begyógyul magától, viszont ha ez sokszor megtörténik, akkor talán jobb kivágatni.
2/5 anonim válasza:
Nem kell rohanni. Nem lesz semmi bajod
5/5 anonim válasza:
Borotvával is vágtam már bele anyajegybe nem egyszer. Lassan el is tűnik annyiszor belevágtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!