Menjek orvoshoz?
3 nappal ezelőtt baseball labdával erősen fejbe találtak ami után állítólag egy percre elájultam. A fejem bal oldalát kapta el az ütés. Ezt követően fájt a fejem, de nem mentem orvoshoz, mert hányingerem hányásom meg látászavarom nem volt. Vettem be Nurofent a fájdalomra és ennyi.
Mára a fejfájásom még enyhén megmaradt, de már nem olyan erős, azonban olyan furcsa megmagyarázhatatlan fáradtságot és levertséget érzek, illetve hányingerem is van. Hányni nem hánytam. Vérnyomásom is rendben van : 126/59/63
Szerintetek kell orvoshoz menni vagy ezek a mai tünetek inkább valamilyen fertőzés miatt vannak és majd elmúlik?
17/L
Én a helyedben azonnal mentem volna, hiszen elájultál.
Menj el, nem veszíthetsz vele semmit.
Összességében egy enyhe agyrázkódás miatt felesleges orvoshoz menni, nem tud veled csinálni semmit, nem vérzik, nem kell bekötni, pihenni kell, majd elmúlik. De, azért még ha el is ájultál, hát, azért illene!
Semmilyen fertőzésed nincsen, agyrázkódásod van. Jobb ha elmész azért.
Tünetek alapján post commotiós szindrómád van. Ez egy agyrázkódás utáni tünetegyüttes.
Persze azért lehet nem árt egy CT. Én elmennék az orvoshoz helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!