Lágyéksérvvel lehet sportolni? Nem vagyok életveszélyben. Nem fog kizárólag. Pár hete műtötték, de egy rossz mozdulattal kiújult. (Nem sport közben elestem automatikusan megkapaszkodtam és a két karommal tartottam magam.
Mióta megtudtam, hogy sérvem van nem sportolok, ezért visszatértek
a fájdalmaim. Fáj a hátam meg akarom. Annyira hogy a műtött hasamon kevésbé fáj az alvás mint az oldalamon vagy a hátamon. Ráadásul nehezen alszom el, mert a végtagjaim rángatóznak
Ez nálam egy betegség ami születési óta megvan és a futás enyhítette a tüneteket.
Hátfájással (bár sérv nélkül, nekem a lábam sérült, azért aludtam, ültem kényszertartásban),elmentem a háziorvoshoz, ő elküldött röntgenre és reumatológushoz. Ő írt nekem fizioterápiát. Ebben van masszázs, meleg pakolás, illetve gyógytorna. Ott vannak gépek és a gyógytornász mindent megmutatott, segít.
Lehet sportolni lágyéksérvvel, a gyógytornász azért kell, hogy elmondja, hogy mit lehet, milyen mozdulatokat kerülj stb, illetve mutat gyakorlatokat az egyéb fájdalmas részekhez.
Egyátalán nem ajánlot.Sebész orvossal kellene erről beszélni.
Műtét után 6 hétig nagyon kiélni kellene magad.
Belső sebeknek is össze kell forrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!