Kamu story vagasra?
Figyelt kérdés
Sajnos egy eve depresszioshoz hasonlo voltam es hat tortent egy kis baleset. Egy ici-picit melyen vagtam meg magam es bar mar mondhatni begyogyult a seb, de egy eleg csunya heget hagyott hatra. (Kesobb kiderult h varrni kellett volna).
De most h itt a rovidnadrag es strand szezon nem igazan tudom takargatni es tobben is kerdezgetik h mi tortent.
Nektek van barmi otletetek h milyen hazugsagot lehetne ramondani? (Egy kb 6,5 cm vagasrol van szo)
Tudom, h hatalmas hulyeseg volt es nem kerek monologokat h mennyire ostobasag volt ilyet csinalni.
A valaszokat elore is koszonom.
aug. 6. 11:31
1/5 anonim válasza:
Drótkerítés felsértette, örök heg maradt nekem :(
2/5 anonim válasza:
De miért kell hazudni? "Hosszú történet" és kész.
3/5 anonim válasza:
Ha nem akarsz hazudni, baleset és senkinek semmi köze hozzá. De ha komfortosabb vagy úgy, nyugodtan mondhatod hogy pl. anyajegy eltávolítás- az néha meglepően nagy heget tud hagyni.
4/5 veszettkecske válasza:
Megvágott egy törött üvegszilánk, de az égések is megszoktak maradni, Te tudod pontosan hol van, úgy kell okoskodni. De legegyszerűbb amit előző kettő írt talán.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat, sokat segitettek.
aug. 9. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!