2. Fokú égés keletkezett a lábamon ?
Figyelt kérdés
Szóval, megègettem a lábamat, utána fürdés közben kihólyagosodott, amit kilyukasztottam, nem tudtam hogy nem szabad. Utána szerintem begyulladt,vagy elfertőződott.A seb maga (4cm) kemény, és sárgás barnás színű, körülötte piros, és az elhalt bőr alatt is elég piros az "új" bőröm. Eléggé fáj alig tudok járni. Már bekentem a seb körül joddal, bekötöztem, hideg folyo víz alá tartottam. Mit csináljak még?Illetve miért piros az "elhalt" bőr alatt?júl. 11. 16:45
1/6 anonim válasza:
irány a doktorbácsi, akárki akármit mond itt látatlanba nem fogja senki tudni megmondani mi van vele, menj el egy orvoshoz abból baj nem lehet
2/6 anonim válasza:
Menj kérlek orvoshoz/kórházi ügyeletre, ezen házi módszer nem hogy segíthet, még ronthat is. Hidd el, nem éri meg kockázatni. Alig tudsz járni, nem akarsz szerintem ennél nagyobb fájdalmat.
4/6 lizzi77 válasza:
Ez már gyógyul,csak a bőr széle gyulladt még.Betadine kenőcs,vagy még jobb a Dermazin kenőcs, és ne fürösszed a sebet ,pár napig próbáld elkerülni,hogy vizes legyen.
5/6 A kérdező kommentje:
Én pont azt olvastam hogy folyó hideg víz kb 10-20 percig jót tesz neki
júl. 12. 00:09
6/6 lizzi77 válasza:
Persze, közvetlenül az égés után jót tesz ...nem napokkal később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!