Hogy tudom elkerülni, hogy egy új cipő feltörje a lábam? Már most látom hol lesznek a sérülések...
Minőségi és méretben megfelelő cipő nem töri a lábat.
Vastag zoknival hord az elején.
Normális cipőt kell venni.
Én nem is emlékszem olyanra, hogy bármelyik cipő is törte volna a lábamat.
Dehogynem, nekem pl. szinte minden cipőm feltöri a lábam az első alkalommal, utána meg a világ legkényelmesebb cipője lesz :) - (csak valódi bőr, minőségi cipőket hordok)
Kérdésedre a válasz: ragaszd le ragtapasszal, vagy legalább legyen nálad, amikor először viseled, hogy napközben le tudd ragasztani, mielőtt lejön a bőr a lábadról, én is így szoktam megelőzni.
Vastag zoknis megoldás ebben a melegben nem biztos, hogy a legjobb ötlet.
Egyébként törheti simán a lábát, főleg ha az embernek van egy lúdtalpa is. Egy idő után elmúlik. Mindenesetre én azt mondanám, hogy a vékony zokni jó megoldás amíg be nem járatódik. Nem tudom milyen cipő, de olyan zoknit vegyél fel bele ami vékony de azt a részt ahol a lábad a cipővel érintkezik fedje. Így ez csökkenti a surlódást és nem is lesz fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!