Hosszúhajú kérdése:
Bezuhantam az ablakpárkányról a szobába, ezért van, hogy...?
Figyelt kérdés
2 napja az ablakpárkányon állva visszazuhantam a padlóra mert rosszul léptem. kb 1 méter magasból fekve landoltam az egész asztalt levertem. nagyon fájt karom, lábam, arcom, fejem.. mindenem mozog, élek, megyek csak tele vagyok horzsolással, véraláfutással, púppal, sebbel. ez még oké is, úgymond természetes, emiatt nem is aggódom, nem kellemes, volt már ilyen, nem szép de elfogadom, ki lehet bírni. viszont azóta - 2 nap - rettentő kimerült vagyok. nem fáradt, nem álmos, hanem kimerült. pont olyan nehéz felkelnem - tényleg nehéz! - mintha 39 fokos lázam lenne. de nincs. csak ugyanaz az érzés. azzal magyarázom, hogy a szervezetem most regenerálódik, 48 vagyok, és azért vagyok ennyire kimerült mert az egész energiámat a gyógyulásra veszi el a szervezetem. meg hogy kb az egész testem kb be van gyulladva a sebek miatt. de mégis aggódom. ez lehet az oka? egyszerűen csak fizikai trauma történt, egy testi sokk, a szervezetem most erőt gyűjt és ezerrel próbál rendbe jönni, ezért vagyok ennyire gyenge? jó lenne valami megnyugtatás, mert eléggé be vagyok tojva - parás vagyok alapból...elmúlik? mikor? egészségügyis, vagy hasonlóan járt van köztetek?jún. 8. 03:14
2/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán. A kis fájdalom nem számít hanem rohadtul gyenge vagyok ez a bajom.
jún. 8. 07:30
3/7 anonim válasza:
És mit kerestél az ablakpárkányon állva?
4/7 A kérdező kommentje:
Általában így szoktak ablakot mosni
jún. 9. 00:10
5/7 A kérdező kommentje:
Válaszolom a saját kérdésemet hátha másnak is segítek. Igen a kimerültség és a fáradtság valóban az esés következménye volt pár napig eltartott utána rendbe jött ,a szervezetem regenerálódásához erőt kellett vennie valahonnan.
jún. 15. 22:25
6/7 anonim válasza:
És addig koszos maradt az ablak?
Én mindig székre állok, minek ehhez a párkányra?
7/7 A kérdező kommentje:
3 méter 60 centi a belmagasság
jún. 16. 02:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!