Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Bokatörés után a lábdagadást,...

Bokatörés után a lábdagadást, fájdalmat hogyan lehet enyhíteni?

Figyelt kérdés

2021-ben eltörött a bokám, amit csavaroztak is. Doki azt mondta, hogy ‘22-ben ki kell majd műteni.

Egy éven át dagadt a bokám és fájt, úgyhogy sok reményt fűztem a lemez eltávolításához.

Szóval, visszamentem 2022-ben, megröntgenezték és mivel már egy másik “orvos” volt ott addigra, szinte kidobtak, hogy jó a lábam így ahogy van, műteni sem kell.

Azóta is fáj, dagad. Hiába megyek sztk-ra, elküldenek, hogy ne nyavalyogjak, nincs a bokámnak semmi baja.

Kb 30%-kal nagyobb a másik lábamnál, fel van vizesedve, de hogy a benne lévő idegen anyag miatt-e vagy sem, fogalmam sincs, de fáj.

Most, hogy közeleg a nyár, egyre melegebb van napközben, sokkal kellemetlenebb mint a hűvösebb napokon.

Néztem magánklinikát, de kegyetlenül drága, jelenleg nem engedhetem meg magamnak, majd talán pár év múlva.

Akinek törött már el a bokája, annak mennyi ideig fájt? Mivel lehet enyhíteni? Majdnem mindennap felpolcolom, de amint felállok vagy ülök, fájni kezd.

2024. máj. 2. 15:41
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Menj el a sebészetre.
2024. máj. 2. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne sztkba menj hanem a kórházba ahol tartozol. Ott majd kapsz normális ellátást
2024. máj. 2. 16:17
 3/4 A kérdező kommentje:
2# Kórházba mentem először…
2024. máj. 2. 16:55
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Jegeld addig is.
2024. máj. 2. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!