Bokatörés után a lábdagadást, fájdalmat hogyan lehet enyhíteni?
2021-ben eltörött a bokám, amit csavaroztak is. Doki azt mondta, hogy ‘22-ben ki kell majd műteni.
Egy éven át dagadt a bokám és fájt, úgyhogy sok reményt fűztem a lemez eltávolításához.
Szóval, visszamentem 2022-ben, megröntgenezték és mivel már egy másik “orvos” volt ott addigra, szinte kidobtak, hogy jó a lábam így ahogy van, műteni sem kell.
Azóta is fáj, dagad. Hiába megyek sztk-ra, elküldenek, hogy ne nyavalyogjak, nincs a bokámnak semmi baja.
Kb 30%-kal nagyobb a másik lábamnál, fel van vizesedve, de hogy a benne lévő idegen anyag miatt-e vagy sem, fogalmam sincs, de fáj.
Most, hogy közeleg a nyár, egyre melegebb van napközben, sokkal kellemetlenebb mint a hűvösebb napokon.
Néztem magánklinikát, de kegyetlenül drága, jelenleg nem engedhetem meg magamnak, majd talán pár év múlva.
Akinek törött már el a bokája, annak mennyi ideig fájt? Mivel lehet enyhíteni? Majdnem mindennap felpolcolom, de amint felállok vagy ülök, fájni kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!