Orsó csont törés után lassan 3 évvel is rendben van ez?
Sziasztok!
Korábban tettem már fel kérdést, de mára sem vagyok nyugodt.
Három évvel ezelőtt alkar törést szenvedtem, pontosabban orsó csont törést. A csontot csavarokkal rögzítették, rengeteget fáj.. De nem időjárásra.. Nem csak.
Egy mozdulat után a kezem mozgása beszűkül, van hogy órákig nem tudom kinyújtani, nem csak a fájdalom miatt. Hanem mint gipsz levétel után, képtelen vagyok megmozdítani. Máskor akkor érzek iszonyú éles fájdalmat ha behajlítom a kezem. Műtét helyén nyomásra érzékeny, fáj. Tudom, hogy egy ilyen törés után soha nem lesz 100 százalékos, de normális az ilyen fajta fájdalom? A csavarokat nem vették ki, az orvosomat még nem sikerült elérnem. Fiatal vagyok, őszintén rettegek hogy ilyen fájdalommal kell éljek.
Lehetséges hogy a csavarok a ludasak? Amint elérem az orvost, időpontot kérek, de addigis, nektek volt hasonló? Elmúlt?
Már réges rég elmehettél volna orvoshoz. Mondjuk úgy háromhoz, tízhez, ha az elsőben bizonytalan vagy. Igen, lehet élethosszig tartó fájdalmad, de nem ez a megszokott és nem is normális.
MENJ EL ORVOSHOZ, hétfőn foglalj időpontot. Nem tudom meddig húzod még, HÁROM éve műtöttek...
Nálam is ez a helyzet, annyi különbséggel hogy az orvos mondta hogy nem szükséges kivenni, de valószínűleg nem is lenne egyszerű ilyen sok idő után. :(
Kitartást kívánok apukádnak! 🌹
Nem állt szándékomban ennyi ideig húzni, de a 1,5 éves kontroll vizsgálat szerint teljesen rendben van, a fájdalom pedig csak "pszichés".
Persze, lehetnék én is határozottabb, de ha leráznak ennyivel.. Érted.. Az ember elbizonytalanodik. A csavarok úgy kerültek be.. Amit a műtét után mondtak.. Hogy ne keljen kivenni azokat. Természetesen minél hamarabb igyekszem vissza menni, mert sokszor elviselhetetlen, na.. Parárok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!