Szerintetek ebből még impotencia is lehet?
Randiztam a barátnőmmel,aki macskaőrült. Mindig ott van a macskája az ágyban. Meztelenül feküdtem,a nőt néztem ahogy takarít és az álló farkamra rákapott a macska. Megkarmolta a farkam,majd amikor beboxoltam a macskának egyet,az szó szerint vitte a herémet. A karmát beleakasztotta és kiszakított egy húsdarabkát,majd azzal játszott a macska. Én majdnem beszartam. A herém a duplájára dagadt és nagyon fáj,de nem akarok orvoshoz menni. Lehet ebből komolyabb bajom? Esetleg impotencia?
Kérdés habár viccesnek tűnhet,de nem az.
Egy akkora gyulladas lehet belole ami okozhat ilyet igen.
Hulye vagy ha nem mész orvoshoz.
Habár a kérdés troll, abból is egy gyengébb, de okulásul bárkinek, akit megkarmolnak, itthagynám, hogy a macska karma nagyon "koszos". Rajta van az alom, amit kapart, ha kinti, benti, akkor mindenféle bacilus, a földről, harcokból, zsákmán, állatokból, amit kint csak összeszedhetett és persze, a tisztogatás miatt a nyála is. A nyál pedig nagyon komoly fertőzéseket okozhat nyílt sebben. A harapásra ugyanez igaz, csak az még mélyebb seb.
Szóval, ha egy macskaharapás elkezd dagadni, gennyedzeni, jobb orvohoz menni, mielőtt akkora lesz a baj, hogy fel kell nyitni.
Nekem meg egyszer a szemembe kapott bele a macska es a szem alatti "húst" tépte ki ill rángatta szét.
Mondjuk anyám le se sz.rta..de azért a te eseted más.
na ezért nem szeretem a macskákat.
az egy kicseszett ragadozó.. kicsit se aranyos.. és poénból gyilkolássza az állatokat.
meg hébe hóba olyan fertőzést okoz amiről fogalma sincs a macskásoknak.
remélem rendesen kapott pár ütést.. tudja hol a helye.
6-os válaszoló te hulye vagy! háziállat alattunk van (ja bocs a macska sose volt háziasítva jut eszembe)
cinikus vagyok.. de ha igaz a sztori nézesd meg ja
macskát meg többet nem tartanék ha te volnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!