Here csavarodas műtét után mikor lehet önkielégítést végezni?
Figyelt kérdés
Üdv 17 éves srác vagyok 10 napja here csavarodas miatt műtöttek
Kellemetlen de mikor lehet önkielégítést végezni? :D
márc. 11. 17:56
1/7 anonim válasza:
Most műtöttek, és te már azon gondolkodsz nevetve hogy mikor verheted ki? Szánalmas!
2/7 anonim válasza:
Ekkora incel vagy, hogy csak ezen jár az eszed... 🙄
Sohase lesz barátnőd...
3/7 anonim válasza:
Előző válaszolók azt sem tudjátok mit jelen a here csavaródás .
4/7 anonim válasza:
Soha többé nem lehet már. Nem mondta az orvosod?
5/7 anonim válasza:
3.
Dehogynem, nekem egy csaj egyszer úgy megcsavarta, hogy csillagokat láttam.
6/7 anonim válasza:
Hát ne haragudjatok, de egy 17 éves srác esetében nem hiszem, hogy egyből arra kell gondolni, hogy mekkora incel, hogy már egyből csak verni akarja. Előszöris teljesen normális a mértékletes önkielégítés egy 17 éves srácnál, 10 nap után azért eléggé ki tud éhezni az ember, ha a hormonok működnek. Másikrészt pedig egy ilyen jellegű műtét után én már csak azért is akarnék önkielégíteni az illető helyében a megfelelő idő elteltével, hogy leteszteljem, minden rendben működik-e. Nem kell egyből szélsőségekre gondolni. Egyébként az orvosok nem tájékoztattak arról, hogy mennyi idő után lehet nemi életet élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!