Marshall28 kérdése:
Németországban vettem igénybe fogorvosi ellátást. Haza érve kaptam egy 500Eu számlát amit nem fedez az EU-s kártya. Mi a teendő ilyenkor,mi történik ha nem fizetek?
Figyelt kérdés
2024. márc. 10. 15:33
1/18 anonim válasza:
Megbüntetnek természetesen, mégis mit gondolsz?
2/18 A kérdező kommentje:
Akkor minek az EU-s karyta ha hozza vágtak 500Eu számlát ?
2024. márc. 10. 15:37
4/18 anonim válasza:
Állami rendelőben voltál vagy magánban?
5/18 anonim válasza:
Az eus-kártya nem baleseti ellátásra meg életmentő beavatkozásokra van?
6/18 A kérdező kommentje:
Magánban ami sürgősségi voltam munka közben le esett a koronám elől 3 napig úgy voltam enni sem tudtam. Nem beszélve a fájdalomról! Vissza ragasztották és ki küldtek egy ekkora csekket.
2024. márc. 10. 15:43
8/18 anonim válasza:
Németországban a fogorvos külön téma, csak akkor fizeti a TB, ha az elözö két évben rendszeresen voltál ellenörzésen, egyébként az ottaniaknak is saját zsebböl kell fizetni mindent.
Az EU-s kártya meg csak arra érvényes, amire egyébként az ottaniaknak is fizetik az ellátást.
4-es: Németországban nincs magánrendelés!
9/18 anonim válasza:
A fogászat Magyarországon is irreálisan drága, de a birkák szó nélkül eltűrik itt is ezt. Sok fogászati beavatkozást nem is lehet a TB-re igénybe venni, nem értem, miért, meg akkor mire van a TB?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!