Ha a beteg nem tudja ellátni magát, lehetek többet mellette a kórházban?
A páromnak balesetben súlyos sérülései lettek. Még intenzíven van.
Legmell, belső sérülések, combcsont törés, sípcsont törés a másik lábán, kéztores mindkét kezén.
Azt mondják talán hétfőn már átkerül a sebeszetre.
Ilyen esetben lehetek többet vele?
Mert se enni, inni, semmit nem fog tudni egyedül így..
Kórházfüggő szerintem.
Férjem autóbalesetben sérült. Többszörös törései voltak neki is.
Én elég sokat mellette lehettem, ő sem tudott önállóan enni, inni, mindenben segítettem neki.
Lelkileg sem volt jól, nagyon rendesek voltak, mert sokkal többet lehettem bent, mint a látogatási idő.
Intenziven is csak megadott ideig lehet látogatni.Ide még be is kell öltözni.
A kórterembe csak a látogatás idejére lehet ott lenni.Ha 1 ágyasban van akkor kicsit tovább is .Figyelemmel kell lenni a többi beteg el látására is .Nagyon zavart,azért nem tudtam a dolgom végezni,mert idegen ott ült hosszasan az ágyam mellett.A kórtermek nem társalgók.
Én voltam kórházban két törött kézzel.
Egyik hónaljig be volt gipszelve, a másik csak konyekig.
Nem lehetett mindig ott a párom, hogy segítsen.
Öltözni nagyon nem kell bent, 2 naponta másik pizsamát vettem fel, ebben mindig a barátnőm segített.
Enni nyilván késsel, villával nem tudtam így, de pl egy szendvicset a könyékig gipszelt kezemmel meg tudtam enni.
Inni szívószállal tudtam.
Műtötték mindkét kezemet, a műtét utáni 1-2 nap volt olyan, hogy fájt, akkor feküdtem, a kezeimet nagyon nem is mozgattam, ez a rövid idő volt rosszabb.
Mindenhez segítség kellett persze, mert egyedül fürödni sem tudtam volna vagy öltözni.
De a kórházban segítettek, nem mindenki volt kedves, de a legtöbb nővér igen és főleg az első napokban adtak még inni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!