Két lábra nem adnak járógipszet csak fekvőt?
Mindkét lábamat begipszelték.
Egy hét fekvőgipsz és jövő kedden kell menni vissza és teszik rá a körkörös gipszet.
Egy ismerős szerint két lábra járógipsz nem lesz..
Ez igaz?
Végig fekvőgipszben nem lenne túl jó.
Volt ilyen valakinek?
Nekem nem adtak. A doki szerint nem lehet két lábgipszben járni sehogy stabilan.
Miután lement a duzzanat egy hét után megkaptam a végleges körkörös csizmákat (nekem a műanyagot sem engedte, azt mondta jobban tart a sima és úgysem tudok mást csak feküdni így mindegy a súlya..) és 6 hétig még abban voltam.
Ha leveszik, nem fogsz tudni járni, nekem járókeret kellett.
En járógipszben is voltam mikor mindkét lábam tört!
2 hét fekvő után volt járógipszben mindkét lábam.
Az egyikről két héttel előbb levették a gipszet, két gipsz volt 6 hétig és utána csak egy.
Először kerettel kellett mennem, aztán két mankóval.
Segédeszköz nélkül nem mert tényleg instabil.
Szar volt, utáltam de muszáj volt.
Nekem térdig van és tegnap kaptam járógipszeket. De csak mankóval szabad.
Mondjuk még faj így csak keveset terhelem inkább polcolni kell és pihenni de nekem mindkettő mutve volt. Gipsz is sokáig kell mert csak 6 hét múlva veszik le. És 2 hétig voltam fekvőgipszes ebből 1,5 hét kórházban
Hogy tudott bárki két gipszben járni?
Két hétig feküdtem gipszben. Mindkét lábam.
Utána felrakták a járót és gyógytornász próbált segíteni hogy kerettel vagy mankóval menjek.
Nekem fáj is nagyon és nem tudok ezeken a gipszeken járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!