Lehet esély arra, hogy csontrepedésem van mégis?
Kb tíz napja lecsúsztam a lépcsőn pár fokot, bebicsaklott a bokám, és rá is estem szépen. Kicsit megduzzadt a lábfejem, de semmi kibírhatatlan nem volt. Másnap a biztonság kedvéért azért elmentem a sebészetre, ahol megállapították rtg. felvétel alapján, hogy nincs törésem. Felírtak egy merevítőt, azt hordjam másfél hónapig, és kidobtak.
Nos, azóta mindig hordom a merevítőt, ha kimegyek az utcára, és kenem is rendszeresen a területet. Nagyon lassan gyógyul, azóta is bicegek, gyorsan menni nem tudok. Az első pár napban érezhetően, de azóta nagyon lassú tempóban érzek javulást. Bevérzésem azóta sincs, csak egy kis pukli, ami egyébként nyomásra nem fáj. Mondjuk a másik lábamon is van ott pont egy, csak kicsit kisebb.
Szóval szerintetek keressek fel egy másik orvost, vagy legyek türelmesebb? Igyekszem az lenni, és nem erőltetni, de azt sem akarom, hogy egy repedés rosszul forrjon össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!