Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehet esély arra, hogy csontre...

Lehet esély arra, hogy csontrepedésem van mégis?

Figyelt kérdés

Kb tíz napja lecsúsztam a lépcsőn pár fokot, bebicsaklott a bokám, és rá is estem szépen. Kicsit megduzzadt a lábfejem, de semmi kibírhatatlan nem volt. Másnap a biztonság kedvéért azért elmentem a sebészetre, ahol megállapították rtg. felvétel alapján, hogy nincs törésem. Felírtak egy merevítőt, azt hordjam másfél hónapig, és kidobtak.

Nos, azóta mindig hordom a merevítőt, ha kimegyek az utcára, és kenem is rendszeresen a területet. Nagyon lassan gyógyul, azóta is bicegek, gyorsan menni nem tudok. Az első pár napban érezhetően, de azóta nagyon lassú tempóban érzek javulást. Bevérzésem azóta sincs, csak egy kis pukli, ami egyébként nyomásra nem fáj. Mondjuk a másik lábamon is van ott pont egy, csak kicsit kisebb.

Szóval szerintetek keressek fel egy másik orvost, vagy legyek türelmesebb? Igyekszem az lenni, és nem erőltetni, de azt sem akarom, hogy egy repedés rosszul forrjon össze.

jan. 23. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs, ne remenykedj. Csontrepedessel, csonttoressel te nem mennel az utcara, hanem fajna ha raallsz. Egyszeru bokaszalag megnyulasod van, fokozatosan helyrejon majd.
jan. 23. 12:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha ráállok, nincs extra, inkább mozgatásnál, járás közben. Leginkább lépcsőn lefelé - felfelé érdekes módon megyek, mint a golyó.
jan. 23. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
hát 10 napja történt, nem fog azonnal meggyógyulni.
jan. 23. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
"Felírtak egy merevítőt, azt hordjam másfél hónapig, és kidobtak." Nem véletlenül írtak másfél hónapot. A "lágyrész" sérülések (pl. naálad valami szalag sérülhetett nem is nagyon súlyosan) sokáig fájdalmasak, nehezen gyógyulnak. Néha még a törésnél is hosszasabban. És pont azok a tűnetek amiket mondasz. Meg nem tudom ha lábra állsz az első néhány lépés rosszabb aztán picit jobb. Ez nem lesz gyors menet, kell a rögzítő és rengeteg türelem. Ez több hét mire rendbe jön. Ennél többet nem tudnak vele tenni.
jan. 23. 14:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom nem túlgondolni!
jan. 23. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!