Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Férre nyelt a 2 éves fiam!...

Sch. Niki kérdése:

Férre nyelt a 2 éves fiam! Ütőgedtem a hátát,lehet baja?

Figyelt kérdés
Sziasztok,a 2 évesem, férre nyelt nagyon fulldoklott,megíjedtem nagyon,és ütögedtem a hátát,aztán nem múlt így jobban ütőgedtem,mire kapodt levegőt. Nem sìrt,csak megíjedt ő is. Most is ugrál,játszik. Én erősnek és kicsit soknakgondolom utolag az ütlegelést. Szerintetek lehet baja ettől? Nagyon aggodom,nagyon megìjedtem,hogy elveszítem őt. Nem akartam bántani. Egész éjjel nem fogok aludni. Szerintetek sirna vagy valami látszana,ha gond lenne? Köszönöm! Ja ésbocsánat ha kicsit kusza meg a helyesírásért,csak még kindig remegek!

2023. dec. 12. 00:16
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Kedves Niki! Ha nincs nagy fájdalma, nehézlégzése, nincs beverezve a nyoma, nem faj a hasa, akkor majdnem bizonyos, hogy semmi baja. Nyugodj meg, egyebekben helyesen jártál el, ha ne adja Isten, a jövőben ilyen előfordulna-akár más gyermekkel is-,itt a protokoll, hogy mit és hogyan kell csinálni:

[link]

[link]

2023. dec. 12. 00:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Fájdalma szerintem nincs,mert nem sirt. A hátán semmit nem látok még csak piros foltot sem,pedig fehér érzékeny böre van. Kérdezgetem is.
2023. dec. 12. 00:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerinted,ha gond lenne már jelentkezett volna?
2023. dec. 12. 00:44
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Igen, ha olyan erővel ütötted volna, ami tulajdonképpen mellkasi traumát okozott volna, akkor igen. Nem lesz semmi baj :)
2023. dec. 12. 00:46
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Kedves ötös! Miért kell bunkónak lenni? Ez az oldal pont ilyen kérdések feltételére van. Tanulj meg viselkedni, aztán kommentelj.
2023. dec. 12. 01:08
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen jól jártál el. Mindig ezzel kezdjük a légúti idegentest eltávolítását, hogy a lapockák közé ütünk. Amennyiben persze önmaga nem tudja felköhögni. De erre nem érdemes sok időt várni, inkább üssünk oda mielőbb. Nem lesz baja tőle.
2023. dec. 12. 03:02
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Miért úgy kell beszélni róla, mintha tárgy lenne? Rettenetesen zavaró ez az x évesezés.
2023. dec. 12. 03:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Eleve NEM ütögetjük ÁLLÓ helyzetben senki hátát, hanem előrehajol, hogy a falat kifelé menjen.

Ezt mondjuk alap tudni.

2023. dec. 12. 11:48
 9/9 anonim ***** válasza:

#8 Ez annyira egyértelmű, magától értetődő szerintem, hogy felesleges leírni.

Alapból ha valaki fulladozik automatikusan előredől.

2023. dec. 12. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!