Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hirtelen beállt a derekam,...

Hirtelen beállt a derekam, mit csináljak hogy hamar elmúljon vagy legalább enyhüljön?

Figyelt kérdés
Kicsit előrehajoltam, aztán leesett egy tárgy, azt el akartam kapni és hirtelen beállt a derekam, nagyon fáj. Alig tudtam felállni, kellett hozzá egy fél óra. Lefeküdtem a földre, ott térdfelhúzást csináltam átlósan átfordulva mindkét oldalra, bekentem flectorral, ittam ketodexet. Holnapra muszáj lenne elmúlnia, dolgoznom kell, fodrász vagyok és rengetegen be vannak írva, fontos esemény lesz.
2023. dec. 8. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bármit csinálsz holnap kemény napod lesz. Esetleg vehetsz patikában ilyen melegítős deréktapaszt, nekem az sokat segít ilyen helyzetben.
2023. dec. 8. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
16%
Lelet nélkül honnan tudhatnánk mi a bajod
2023. dec. 8. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
57%
Ínhúzódás
2023. dec. 8. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Függeszkedés nekem az segített .
2023. dec. 8. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!