Nymphas_corp kérdése:
Belement a szikra a szemembe flexelés közben, menjek el vele szemészhez?
Figyelt kérdés
Tegnap történt az eset, azóta könnyezik a szemem szinte állandóan és elkezdet begyulladni, nézesem meg orvossal vagy van rá valami szemcsepp vagy hasonló?2023. nov. 28. 11:47
1/10 Hovarju válasza:
Igen, menj még mielőbb nagyobb lesz a baj.
Ne várd meg, amíg begyullad.
Jobbulást.
3/10 anonim válasza:
Menj el! Üzemi baleset, kellett volna jegyzőkönyvet is felvenni...
4/10 anonim válasza:
Én nem vártam ki, hogy begyulladjon.
Nekem növény darab ment a szemembe kertészkedés közben, a vidéki telken.
Mondjuk a betegfelvételen jól lebsztak, hogy nem oda tartozom lakcím alapján, és mondták, hogy "nem biztos, hogy fogad az orvos".
Biztos nem bírtam volna ki azzal a fájdalommal 3-4 napot, mikor az én SZTK-m kinyitott volna.
Az szemészeten már készségesen elláttak: kiszedték a darabkát, szemcseppet írtak fel...
5/10 anonim válasza:
Kihuzzák 2.perc alatt alig érzed
6/10 anonim válasza:
Mágnessel kiveszik, intézd minel hamarabb !
8/10 Senior Séf válasza:
Én nem mentem el. 3 évvel később,amikor szemüveget akartam csináltatni, ott volt a fémszilánk betokozódva. Szóval jobb ezt melegében elintézni.
10/10 A kérdező kommentje:
Ui: Bocs, hogy csak most válaszolok, azóta elintéztem, 2 nappal az eset után vizsgálták meg ki is szedték (idegen test a szemben így azonnal be is hívtak). A fém darab már kezdett rozsdásodni így még időben eltávolitották, semmi utóhatása nem volt miután kiszedték a szememből.
2023. dec. 11. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!