Kicsit beütöttem a fejem a szekrénybe, majd pár perc múlva elkezdett vérezni az orrom. Lehet agyrázkódás?
Figyelt kérdés
Nem volt nagy ütés2023. nov. 27. 07:13
11/21 anonim válasza:
Jobb ha elmész orvoshoz, nekem fejem beütése után még soha nem vérzett az orrom.
12/21 anonim válasza:
Elpattant egy ér az ütés miatt.
Agyrázkódás esetén hányinger, szédülés, hányás idővel.
13/21 A kérdező kommentje:
Akkor orrvérzés önmagában nem jelent agyrázkódást?
2023. nov. 27. 10:27
14/21 anonim válasza:
Nem.
Én például beteg voltam a múlt héten, és annyira köhögtem egyszer, hogy vérezni kezdett az orrom.
15/21 A kérdező kommentje:
De nekem pont az ütés után pár perccel kezdett vérezni. Ha az ütés miatt repedt meg egy ér, agyrázkódás nem feltétlenül van, ugye?
2023. nov. 27. 11:02
16/21 anonim válasza:
Nincs köze hozzá, fogd már fel.
De egy agyrászkódas sem a világvége. Az orvos is 1-2 nap pihit ír elő.
17/21 anonim válasza:
Megrepedt valami, azért folyt vér
18/21 anonim válasza:
Mi köze az ortodban futó apró ereknek az agyadhoz.
19/21 anonim válasza:
Ezt olvastam orvosi cikkben: "mik azok a tünetek, amelyek esetén feltétlenül orvoshoz kell fordulni? A fejet ért ütés után jelentkező hányás, eszméletvesztés, zavartság, folyadék vagy vér csorgása az orrból, fülből és a szem alatti véraláfutás, úgynevezett pápaszem hematoma megjelenése komoly sérülésre utalnak." Nemcsak agyrázkódás lehet fejsérülés után, sok minden más is. Ha vérzett az orrod utána azonnal orvoshoz kell menned.
20/21 anonim válasza:
Átrepedhetett a vér agyviz gát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!