Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Becsípődött (gondolom) a...

Becsípődött (gondolom) a nyakam és nagyon fáj, kb.mennyi idő mire elmúlik?

Figyelt kérdés
Először csak azt hittem elfeküdtem éjszaka és 1-2 nap alatt elmúlik, de már vagy 4-5 napja tart, ezért gondolom, hogy talán ideg becsípődés? Mert érzésre olyasmi, mikor a hátamon vagy a derekamon nagy ritkán becsípődik az ideg, csak nyakon sokkal rosszabb. Ilyesmivel nem szokás orvoshoz menni, jól gondolom? Mennyi idő alatt szokott elmúlni és tehetek esetleg valamit, hogy hamarabb elmúljon?
2023. nov. 21. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha 5 napja tart akkor a helyedben megkérdezném a házidokit hogy mit lehet tenni.

Egyébkénr mindent megteszel? Megvan a napi 3x20 perc nyaktorna és nyújtás? Napközben mozgatod a fejedet és nem mereven tartod? Gyulladáscsökkentőt vettél be?

2023. nov. 21. 15:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem pár nap alatt el szokott múlni, de én kenegetem ilyenkor reuma géllel, lóbalzsammal, és óvatos nyaktornát csinálok pár nap után.
2023. nov. 22. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!