Hogyan kell borotválkozni?
Figyelt kérdés
Váltottam pengéről gépre, mert nem akarok 8 10 ezret havonta pengére kidobni. Viszont egyszerűen nem tudom normálisan lent leborotválni magamat, mindig megvágom a tojásokat vagy mást. Utálok borotválkozni. Legszívesebben ott lent, eltüntetném a szőrt teljesen, egyáltalán nem esztétikus ha megnő, gyenge halvány vékony puha szőröm van... Hülyén néz ki, teljesen felesleges hogy van. Van mód hogy eltüntessem véglegesen? Vagy valami mód, hogy ne legyen ennyire tökölős a borotválkozás és főleg ne vágjam meg minden alkalommal?2023. okt. 31. 19:47
1/4 anonim válasza:
Én nem tudom te mit csinálsz gyerek, de hol kell kiadni havonta 8-10 ezret pengére?
Azt meg pláne nem értem, hogy hogyan vágod géppel a golyóidat? Az marha veszélyes...
Ha nagyon hosszúra nyújtom, maximum negyed órás dolog ez a procedúra. Borotva, gél/hab, és kb ennyi. Nem kell 1 használat után kidobni a borotvát...
3/4 anonim válasza:
Géppel sosem lesz olyan alapos, mint lehúzóval.
4/4 anonim válasza:
Intim területen nem úgy kell mint arcon. Arcon hagyományos borotválkozást használok. Intim területen viszont jó a sok pengés Gillette. Gillette mach3 vagy fusion. Borotvahab, és simán megvan. Ha két naponta legalább megcsinálod, még gyors is lesz, mert alig nőtt szőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!