Kovasky kérdése:
Pénteken kibicsaklott a bokám és azóta ha rálépek nem fáj csak a lépcsőzes , de lila folt nem jelent meg rajta egy kis daganat látszik a boka+ labfejemen?
Figyelt kérdés
2 napja pihentetem jegelem de változás nem történt még.Erdemes röntgenre menni mert mindenkitol azt hallom hogy azt fogják mondani úgy is hogy csak pihentessem.2023. szept. 24. 20:52
1/6 anonim válasza:
Be kell dörzsölni Sport kémmel.Nekem is ez segitetett napokkal ezelőtt.
2/6 anonim válasza:
Flector gel. Sokáig fog még fájdogálni, én egy hete sérültem meg hasonlóan. Péntekre azt hittem, hogy már rendben vagyok, ma egy picit jobban terheltem, és megint fáj. Ez sajna ilyen.
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem igazából nem fáj, csak dagadt.
2023. szept. 24. 21:56
4/6 anonim válasza:
Ha dagad, akkor az nem igazán szerencsés. Nem ártana azért orvosnak is megmutatni nem csak önkényesen gyógyítgatni. (Ez a 2-nek is szól)
6/6 A kérdező kommentje:
Azóta fájdalom megszűnt és lappadt is . Egyre jobb mindennappal. Lila folt nincs .
2023. szept. 26. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!