Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » 6 hete 2 lépcsőfoknyit leestem...

6 hete 2 lépcsőfoknyit leestem a lépcsőről. Azóta a bokám rendetlenkedik. (?)

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy biztos, hogy nem tört el, nem repedt meg, nem volt sem teljes, sem részleges szalagszakadásom, egyszerűen csak megsérült. Eleinte hordtam bokarögzítőt, kenegettem rá való krémmel. Aztán jobb lett, nem csináltam vele semmit. Most viszont terhelésre kicsit fáj. Viszont fura módon bármilyen bokarögzítőt felveszek, még jobban fáj. Van vagy 3-4 féle (egyik komolyabb, mint a másik).

Most akkor hordjam valamelyik bokarögzítőt vagy ne?

2023. szept. 21. 20:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Elmentem az ortopédiára, kaptam időpontot kb. 10 nap múlvára (talán azért, mert sürgősségi beutalóval mentem). De nem fogadtak rögtön.

Aztán elmentem a sürgősségire és csináltak röntgent. Aztán eljöttem, mert szó szerint kb. 40-50 ember volt előttem.

(Olyat nem csinálnék, hogy azt mondom, hogy 3-4 napja történt valami, ami több, mint 3-4 hete történt.)

2023. szept. 22. 16:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor szenvedj tovább és sérülj rá. Sajnos ugyanis az alapoknál elcseszted. Nem bokarögzítő után kellett volna ugyanis kajtatni, hanem azonnal orvoshoz fordulni vele és lehet, hogy nem itt tartanál.
2023. szept. 22. 16:21
 13/16 A kérdező kommentje:

12

Igen, tudom, hogy elrontottam.

Azért köszönöm a segítő szándékodat. (Gondolom a 10-est is te írtad.)

2023. szept. 22. 16:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdező! Csak én írtam ide rajtad kívül eddig. (1-es, 5-ös, 6-os, 8-as, 10-es, 12-es)

Nagyon szívesen. Nagyon szívesen segítek tanácsokkal és már csak az illetőn múlik, hogy mit fogad el vagy mit nem.

Én továbbra is azt mondom, hogy a sürgősségi betegellátó osztályra elmehetsz vele és nem kell elmondani, hogy több hetes.

Ne várj 10-12 napot vele.

2023. szept. 22. 16:29
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Hát akkor még van egy esélyem, mert a területileg illetékes sürgősségi vasárnap ügyeletes, akkor még elmehetek. A rtg eredményem már biztos most is készen van.

2023. szept. 22. 16:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Az EESZT-ben nem tudod megnézni az RTG írásos eredményét?

A háziorvossal nem tudsz esetleg kommunikálni? (Ő ugyanis magát a röntgenképet is látja)

Mindenképpen menj el.

2023. szept. 22. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!