Milyen sérülésre, gyulladásra utalhat ez a fájdalom?
Figyelt kérdés
Ha forgatom az alkarom, akkor fáj. A forgatást úgy kell érteni, hogy kinyújtam a karom, és a tenyerem hol fent van, hol lent. Nem izomfájdalom, hanem belül valami fáj. Előzmény az, hogy elkezdtem bokszolni, és az ütéseket ugye úgy kell kivitelezni, hogy karnyújtás közben el kell forgatni az öklöt. Mivel kezdésnek ezt az egy fajta mozdulatot, ütést gyakoroltam, valami begyulladhatott az alkaromban. Idegesít, mert így súlyzós edzést sem tudok végezni vele.2023. szept. 17. 20:44
1/1 anonim válasza:
Szia! Valòszinû, hogy begyulladt az izmod a bokszolàstòl. Meg kellene mutatnod egy sportorvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!