Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mennyire biztos, hogy be kell...

Mennyire biztos, hogy be kell gipszelni a kezemet ínhüvelygyulladás miatt?

Figyelt kérdés

Hétfőn kell mennem kezsebeszhez reggel 7-re. A privát orvos a papírra azt írta hogy mivel kezelésekre nem reagál a gyulladás, így gipszrogzitest javasol :(

Nekem ezt nem is mondta csak azt hogy a kórházba menjek kezsebeszhez és a kollégával megbeszéljük a továbbiakat.

Azt hittem valamilyen kezelést, csak utána olvastam a papírt.

Ilyenkor ez mennyire biztos?

Tuti be kell gipszelni?

Az asszisztense utána befáslizott, de ő sem mondta hogy arra készüljek hogy hétfőn begipszelnek, csak hogy bekötik hogy kevésbé mozogjon.

Nem szeretnék gipszet hetekre..

2023. szept. 16. 14:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nagyon gyakori hogy kiújul.

Az orvos meg is mondta nekem hogy helyrejon a gipsszel de lehet hogy 1 év múlva újra gipszem lesz.. vagy esetleg máshol jön elő.

Gipszelo doki is mesélte hogy van olyan beteg akit már ismer mert évi több alkalommal jött gipszeltetni.

Nálunk családban is volt bátyámnak.

Első körben bal lába volt begipszelve, aztán a jobb.

Sőt neki is volt dupla gipszcsizma, fel sem kelhetett, mi segítettünk neki 4 hétig amíg agyhoz volt kötve.

2024. febr. 4. 21:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!