Van itt olyan, akinek el volt törve a kulcscsontja?
Már lassan egy év eltelt azóta, tök durva :D
Szöglettörésben tört el a csont, elég durva elmozdulással. A kérdés kiírása után egy héttel később sikerült eljutnom orvoshoz, aki azt mondta, hogy ha hozzá kerülök először, biztosan a műtétet javasolta volna, de mivel már 2 héttel a törés után vagyok, így sokkal bonyolultabb a műtét, mert egy plusz bemetszést kell ejteni és el kell vágni a keletkezett hegszövetet (mert már 2 hét alatt elkezdett gyógyulni a törés). Rám bízta a döntést, hogy szeretném-e így a műtétet. Nagyon nehéz döntés volt, de végül nemet mondtam. Utólag visszagondolva nagyon örülök, hogy így döntöttem. Persze ha megnézem a tükörben, mai napig meglátszik a különbség a két kulcscsontom között, de a duzzanat egy pár hónap alatt szépen lement és egyre kevésbé tűnik fel a különbség. A mozgásban se okoz semmi problémát, egy-két mozdulat van, aminél egy pici különbséget lehet észrevenni a másik karomhoz képest, de semmiben nem befolyásol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!