Eltörhetett , vagy megrepedhetett a bordám?
Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 13:57
12/20 anonim válasza:
Nsm lesz könnyű, de amint elment valahova pakolj és menekülj. Mindenképpen fordulj orvoshoz, mert belehalhatsz ha baj van! Gyerekek vannak a sztoriban?
13/20 anonim válasza:
A leírt tünetek egyértelműen borda törésre/repedésre utalnak.
15/20 A kérdező kommentje:
24 leszek, a férjem 33.. nincs gyerekünk nyugi. Azért csapott bordán mert elfelejtettem kivenni a fagyasztóból a sört mire hazajön hogy hideg legyen, és megfagyott.
2023. szept. 3. 19:31
16/20 A kérdező kommentje:
De én voltam a buta, mert a felső karomra akarta csak megijedtem és ahogy elugrottam a bordámba ment a keze…
2023. szept. 3. 19:37
17/20 anonim válasza:
Kérdező,bárhova üt az nem normális dolog,erre nincs semmilyen indok!
A szavaidból ítélve nem ez volt az első eset,tipikus,ahogy megmagyarázod és őt mentesíted a tettei alól!
Kérj segítséget és hagyd el amíg nem lesz nagyobb bajod!
Tedd meg!
18/20 anonim válasza:
De könnyen mondják, akik itt leugatják a kérdezőt.
Egy bántalmazó mellől aztán olyan kva egyszerű lelépni, hogy összecsomagolok és megyek.
Hát, nagyon nem, de kívánom, soha ne éljétek át, valójában mennyire nehéz és hová vezethet egy rossz lépés - jó esetben csak a kórházba és nem a temetőbe, mert szó szerint agyonver.
19/20 anonim válasza:
Szia! Egy rôntgen fontos lenne, legalàbb kiderûlne!
20/20 anonim válasza:
Kamu kérdés szagú. Nem vetted ki a sört.. ez a tipikus hü lye kamu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!