Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Sérülés ismét ki tud alakulni,...

Sérülés ismét ki tud alakulni, vagy ez attól van mert nem gyógyult még be?

Figyelt kérdés

1 hete meghúztam a nyakamat edzés közben. Az első 1-2 nap annyira fájt, hogy alig tudtam aludni és a fejemet sem tudtam forgatni.

Szépen lassan elmúlt, 3-4 nappal utána már nem is éreztem.

Tegnap ismét nekiálltam az edzésnek, azoban ugyanúgy mint 1 hete, ugyanazon a helyen megint meghúzódott. És ugyanazokat a tüneteket tapasztalom, tegnap nehezen tudtam aludni és a fej forgatása is nagyon fájdalmas.

Nekem nincs szerencsém, és sikerült ugyanott meghúznom, vagy pedig ez azért történt, mert még nem gyógyult be teljesen és az erőltetés hatásra ismét előjött?

2023. aug. 31. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy ugyanazt a hibát követed el, mint először: pontatlan kivitelezés, túledzés.
2023. aug. 31. 11:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy húzódás rendbe tud jönni 1 hét alatt? Inkább ez a kérdés. Sztem nem.
2023. aug. 31. 13:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát a fájdalom elmúlt 1 hét után. A nyomó gyakorlatoknál kicsit még éreztem, és most sikerült ismét meghúzni.
2023. aug. 31. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól, h nincs fájdalom még a sérült résznek regenerálódnia kell. Főleg ha érezted is még. Pihenj rá.
2023. aug. 31. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!