Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha Cifet inna a gyerek,mi és...

Sch. Niki kérdése:

Ha Cifet inna a gyerek,mi és mennyi idő allatt lennének tünetei?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Mielőtt itt mindenki megnevezése,miért nem hívők mentőt,megyek orvoshoz. Azelőtt letosztáznám,hogy férjemmel kb 1 órája ezen vitáznak,szóval az ő állitása szerint a gyerek a cif közelében sem volt,én mint anya meg aggódom,mivel soha nem volt még elől hagyva vegyszer így és félek mi van ha!! A történet a következő,mi a gyerekkel ma jöttünk haza anyáméktól,a férjem vásárolt egy címet,amit a dohányzóasztalon hagyott nem tudom miért! Én valamiért nem foglalkoztam vele,mert pakoltam ki a dolgainkat,mert utána mentünk tovább a dédigez is. Hazajöttünk én élményem a mosdóba,mire visszatértem a cif már el volt rakva onnan,férjem rakta el. És akkor jött ez a fura gondolat,hogy ugye a gyerek nem ért hozzá. A férjem azt mondja végig a szeme előtt volt a gyerek és nem nyúlt hozzá,én meg tudom mien kis koppé másfél éves és nem hagy nyugodni a gondolat.Szóval a kérdésem az lenne,ha ivott volna lenne e azonnal tünete? És mik lennének azok? Vagy mennyi idő az,amikor azt mondja az ember,hogy biztos nem ivott belőle,mert az már látszana? Illetve meddig töltenek egy 250 ml cifet? Mert levettem a kupakot háromnegyedig van! Köszönöm és légyszíves ne támadjatok most erre nincs szükségem!

2023. aug. 23. 21:51
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesìrásért telom mindent kijavìt, valami marhaságra!
2023. aug. 23. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A tünetek kb azonnal előjönnek. De ez nagyban függ attól is, hogy mennyit ivott. Ha egy cseppet, akkor lehet, hogy semmi, nem lesz, de konkrétan 1 cseppre gondolok. De ha mondjuk egy decit iszik, ami a leírásodból nem volt teljesen egyértelmű, mert hogy azt mondtad, hogy 250-es az üveg és a fele hiányzik. Nos a kérdés a következő, mennyi cif volt bent az üvegben, mielőtt elmentél otthonról? Mert ha 1 decit ivott meg, akkor azonnal rosszul lenne, kihányná.
2023. aug. 23. 22:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Az üveg bontatlan volt mert nem volt használva új volt nem félig van,hanem háromnegyedig van töltve,azért kérdem meddig töltik őket? Csurdig vagy háromnegyedig?
2023. aug. 23. 22:10
 4/8 A kérdező kommentje:
A gyereken semmi nem látszik evett,fürdött,most ugrál boldog nevét. A szájában felmaródás nyoma sincs. Férjem imádja tudom ha nem volna benne biztos akkor már itt állna a mentő,de mennem motoszkál a gondolat.
2023. aug. 23. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
A kollégiumban, ahol dolgoztam,az egyik autista fiú egy egész üveg ecetet ivott meg. Még orvost se hívtak hozzá...Túlélte. Talán hányt,ha jól emlékszem.
2023. aug. 23. 22:25
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
#5 Ecettől miért lenne baja? Cifről van szó. Az nem ecet. :D
2023. aug. 23. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert maró hatású sav,azért.
2023. aug. 23. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Azóta eltelt megint 1 óra gyereken semmi nem látszik. De én fogtam egy mérőpoharat és átöntöttem a cifet és lemértem elvileg 250 ml,szóval nem hiszem,hogy ivott volna belőle.
2023. aug. 23. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!