2 napos sebnek barnás közepe? Kép, infók lent.
Sikerült szépen elesni a járdán. 1 óra múlva tudtam kicsit papirtörlővel letörölni.
Fel is van dagadva és rettenetesen fáj.
Tegnap a sürgősségire mentem, mert más bajom is lett.
A doki le sem fertőtlenítette.
Csak kérdezte, hogy itt-ott fáj? Erre belenyúl a közepébe, hogy itt fáj?? Á dehogy, pont úgy néz ki, mint ami nem fájdalmas...
Gondolom belement a piszok, azért ilyen?
Elfertőződik, akkor meg nézhetek.. magyar orvosok..
Varasodik.
Soha nem volt még sebed?
Így néz ki egy gyógyulásnak indult seb.
Varasodik, vigyázz rá, nem kell leáztatni, mosogatni, védi a sebet.
Jajj istenem bele ne halj.... 😅
Ez van mikor egy városi gyereket még a széltől is óvják..
Felnőtt korában meg még egy pillangótól is pánikrohamot kap ha véletlen rá száll... :D
Nem hiszem hogy lenne ok MOST szidni a magyar orvosokat. En vagdosom magam es tudom milyen egy igazi, mely vagy dermisig ero vagas/seb.
Ez alig erinthette a dermist, max megnyomta aztan kesz. Ez foleg epidermis horzsolas szeru vag zuzodas. De konkretumok nelkul nehez tanacsot adni.
Ez igy a kepekrol nezve semmi. Egy normalis esesi horzsolas, egy ket helyen erosebben ahol verzett ott fekete, mert varrasodik a ver. A zuzodas mar sargulna, illetve mas szinu lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!