Mi okozhatja? (többi lent)
Tudom, hogy nincs röntgenszemetek. Lehetőség szerint azok írjanak, akiknek volt hasonló.
Tegnap múlt 16 hete (2023.04.28), hogy eltört a bokám, amikor sulikupán salakon csúnyán alám rúgott egy felsőbb éves iskolatársam, aki testalkatilag biztos felettem áll (nagyjából 25 kg-val nehezebb mint én). 3 hétig fekvő-, 6 hétig járógipszben voltam.
Tegnap múlt 7 hete (2023.06.30) levették a gipszet a lábamról. Azóta folyamatosan járok gyógytornára, ill. e hónap 2-tól ez kiegészült speciális fizioterápiával is. Sajnos azt tapasztalom, hogy a gyógytorna/fizioterápia után mindig bedagad, ill. fáj a törött bokám. Sőt! Sokszor reggel is alig tudok felkelni az ágyból annyira fáj.
A törés a szárkapocs- és az ugrócsont találkozásánál volt. Mindkettőből letört egy darab. Nem mozdult el a csont, így nem műtötték.
Kinek volt hasonló? Miért gyógyul ilyen nehezen?
Szia kedves kérdező!
Bocsánat,azért írnék,mert az 55 éves édesanyàm koppra ugyanígy járt októberben,mint te pontosan. Most 12. Hete,hogy eltört az ugrócsontja és nem javul. Volt fekvő gipsz,volt 3 hét járó gipsz és utána folyamatosan gyógytorna. 15 alkalom gyógytorna után is dagad,fáj a lába. Nem tud fizikai munkat csinálni. Te hogyan javultàl? Esetleg leirnàd. Nagyon aggódunk érte. Már azon is gondolkodtunk,hogy félrekezelik😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!