Ha wc tisztítóba áztatom a vérhólyagomat az lemarja?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 14:49
22/29 anonim válasza:
De nem érted hogy a doki le tudja szedni???
23/29 anonim válasza:
Miért nem mész orvoshoz? Leszedi, volt-nincs vérhólyag...nem értem, mit nem lehet ezen érteni...
24/29 A kérdező kommentje:
semmiképp nem megyek orvoshoz mert félek hogy levágják az ujjamat vagy a karomat, a természetre bízom hiszem hogy a seb nem tart örökké.
2023. aug. 13. 11:54
25/29 A kérdező kommentje:
Meg pár napja edzem a vérhólyagomat hogy kétujjal emelgetem a fát és utána kevésbé fáj, és a köröm ahogy nô jobban eltolta, vagy levágja vagy eltolja vagy nem nô ki.
2023. aug. 13. 11:56
26/29 anonim válasza:
Nem latjatok hogy csak szorakozik rajtatok?
27/29 anonim válasza:
26, Kezdem én is ezt hinni...
De nekem is volt az ujjamon vérhólyag, de 1) eszembe nem jutott volna semmilyen maró szerve tenni az ujjamat, 2) voltam dokinál ÉS GOND NÉLKÜL LESZEDTE.
De ha nem mész el és WC tisztítóba dugod az ujjadatt, az a te bajod lesz. Na akkor nagy rá az esély, hogy aputálni fogják az ujjadatt..
De nem értem, az ujjamon van a vérhólyag, akkor miért vágnák le az egyész kezedet??:D
28/29 anonim válasza:
Valószínű kamuzik a kérdező. Nem kell komolyan venni. Etet minket, abszurd dolgokat ír illetve talál ki.
Rá kell hagyni, ha nem ír neki senki, akkor megunja úgyis.
29/29 A kérdező kommentje:
Szerinted én elhiszem hogy 11-edik hete tart a vérhólyag?
2023. aug. 15. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!