Van olyan hogy leszakad a máj vagy gyomor? Vagy sérv?
Figyelt kérdés
Balesetem volt par honapja. A hasi ct mindent rendben talalt, ennek ellenere nem vagyok jol. Azota olyan a hasam mintha a gyomrom es a majam elore domborodott volna. Mint ket labda, ugy latni oket ha allok vagy ulok. Ekkor faj is a hasam. Ha hanyatt fekszem eltunik, es akkor nem is faj. Az emésztésem se jo, zsírosakat nem tudok emészteni. Egész hasfal érzékeny és ég. Van olyan hogy leszakad valamelyik izom ami ezeket a testrészeket tartja? Vagy valami sérv lehet? Ct Vizsgálat gondolom azert nem mutatott semmit mert hanyatt fekve nem latni az ilyet. Ilyenkor panaszom sincs.2023. júl. 27. 00:19
1/5 Ypszilon1980 válasza:
Nem tudom CT-vel mit néztek, pontosan milyen régiókat, de elsődlegesen általában csak az a kérdés, hogy van-e belső vérzés, sérülés, nem hiszem, hogy a hasfal pl. lett vizsgálva. Hasi sebészt kell megkérdezni.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem köszi. De létezhet olyan hogy leszakad a máj vagy gyomor? Vagy akkor már nem élnék? Vagy mit éreznék akkor?
2023. júl. 27. 09:28
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Hát a helyéről elmozdulhat, de az látszódott volna.
4/5 anonim válasza:
Leszakad alatt arra gondolsz, hogy valamelyik szerved összeköttetése a testeddel "elszakad", emiatt fizikálisan is elmozdul a helyéről?
Azért ha a gyomrod valamelyik kivezetése elszakadt volna, azt nem hordanád ki lábon hónapokig :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mik tartjak ezeket a testreszeket, de olyasmire gondololok hogy: valami izom amihez rogzulnek ezek elszakad, es lejjebb csuszik a szerv vagy nem tudom
2023. júl. 27. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!