Létezik olyan, hogy egy nyaraló helyen hígított naptejet árulnának?
Figyelt kérdés
50 faktoros és vízálló naptejet vettünk, be is kentem vele magam kb. négyszer mégis úgy leégtem, hogy hólyagos a vállam. Arra gondoltam, hogy lehet hígították, mert egy árustól vettem.2023. júl. 26. 16:58
1/5 anonim válasza:
HA "árustól" veszel kozmetikai termékeket, akkor örülhetsz, ha "csak" leégtél és nem lett más bajod is - allergia, börfelmaródás, stb. Ugynais azokba a flakonokba azt töltenek, amit nem szégyellnek, nem vizezik, hanem beletesznek valaki kamucuccot.
2/5 A kérdező kommentje:
"A faktorszám (SPF) azt fejezi ki, hogy mennyiszer több időt tudunk a napon tölteni a fényvédőt használva annál, amennyi idő alatt nélküle még éppen nem égnénk meg. Vagyis ha fényvédő nélkül öt percet tudunk biztonságosan eltölteni a napon, akkor egy 30-as faktorú naptejjel már 150 percet."
Én 50 faktorossal kentem többször is és mégis. Nem értem hogy lehet ez
2023. júl. 26. 17:04
4/5 anonim válasza:
A nagyobb haszon szerzésél mindenki csal.
5/5 anonim válasza:
Senki sem kelni magát szakszerűen, meg kellő mennyiséggel és kellő sűrűséggel.
Úgyhogy a gyakorlatban jó, ha 5-10 faktort érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!