A Kék kenőcsöt bele szabad kenni a sebbe? Mit csináljak ha van egy sérülés rajtam amit az orvos szerint bekötve kellene tartani, de bármilyen lazán teszem rá a kötést mindig beleragad a sebbe?
Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 10:56
11/13 anonim válasza:
10: Nekem semmi bajom nem lett. Miközben sok szobatársam visszakerült, mert begyulladt a sebük. A váladék vagy jön, vagy nem. Nem mindenkinél lesz váladék. Nem hintőporozott, nem kenegetett, összeforrt seb alatt is. Sokaknak még vissza kell járni, leszívásra is.
12/13 anonim válasza:
11, senkit nem érdekel a te sebed, a kérdezőé nyilvánvalóan váladékos, te meg baromságot ajánlasz tudás nélkül.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, hát én vettem közben Bepanthen Plus-t, és levettem a kötést.
2023. júl. 24. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!