Létezhet olyan hogy valakinek úgy törik el csontja hogy nem is gondolná hogy az eltört mert nem fáj annyira,mozog stb?
Figyelt kérdés
Saját magamból kiindulva kérdezem.Elestem,és igazából zúzódásnak néz ki csak.Amivel nem szeretnék nagyon dokihoz rohangálni,mert gondolom azzal nem tudnak nagyon mit csinálni.2023. júl. 20. 22:26
1/7 anonim válasza:
Van. Anyámnak egyszer másnap derült csak ki, hogy eltört a csuklója, mert már annyira bedagadt.
2/7 anonim válasza:
Persze. Lábközépcsont törésem volt. Amikor már 4 hete fájt mentem el dokihoz, hogy nem akar múlni és mi van vele. És akkor mondták: "hát ez eltört..."
3/7 anonim válasza:
Ha nem mész orvoshoz, legalább vérhígító teákat igyál, mondjuk gyömbért vagy kurkumát, de a fokhagyma, kapszula formájában is jó.
4/7 anonim válasza:
Egy ismerősöm eltörte a lábát és csak 3 nap múlva derült ki. Nem fájt annyira neki, csak az erős dagadás miatt ment el orvoshoz.
6/7 Ypszilon1980 válasza:
De tudnak azzal is mit csinálni, plusz megmondják mi a leghatásosabb erre, kiderül, hogy el van-e törve, el van-e repedve, nem mindenféle marhasággal kenegeted, ami lehet nem is használ.
7/7 anonim válasza:
Amikor nekem 16 napja eltört a bokám, először én sem gondoltam, hogy törés, mert rátudtam állni. Csak egyre jobban fájt és egyre jobban bedagadt. Ráadásul munkahelyen történt...
Mindenképpen menj el vele orvoshoz, hogy nehogy ráfaragj. A bátyám járt úgy, hogy kb 1 hétig törött bokával járt egyetemre....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!