Leszakadt vese?

Figyelt kérdés
Szóval egyszer beszélgettem egy pestisráccal, aki megjárta az Andrássy 60-at is, és elmondta, hogy verésnél bármi volt, hátra kellett a kezeket rakni, hogy a gumibot ne szakítsa le a vesét és haljon bele a verésbe. Ma oldalba rúgtak elég keményen, és igazából harc közben nem fájt egyáltalán, csak éreztem, hogy van súlya rendesen, és kemény volt. Nos semmi fájdalmat nem éreztem utána se, simán hazamentem edzés végén, itthon elvoltam, de most ahogy forgolódtam az ágyban, és az oldalamra kerültem, elkezdett rohadtul fájni bal hátul a vesém környékén. Szóval ez a leszakad a vese egy urban legend, vagy legit dolog? Elég hipohonder vagyok, szóval nyilván a fájdalomra egyből ez ugrott be, hogy na leszakadt a vesém, reggelre fel se ébredek... Közben visszafeküdtem a hátamra, és elmúlt a fájdalom. De szerintetek ez mi lehet? Tuti reggelig már senki nem ír, de hátha... Aztán ha nem múlik, elmegyek orvoshoz.
2023. júl. 5. 02:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem véres a vizeleted, akkor nem valószínűleg semmi baja a vesédnek. Izomzúzódások is tudnak fájni.
2023. júl. 5. 04:58
 2/5 anonim ***** válasza:
1 javítás: … akkor valószínűleg semmi baja a vesédnek…
2023. júl. 5. 05:02
 3/5 anonim ***** válasza:
a vese még úgy is tud fájni, ha semmilyen sérülés nem éri...saját tapasztalat. de azért jobb lesz ha elmész, biztos ami biztos
2023. júl. 5. 05:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazából rendben van, nem érzem már. Köszi
2023. júl. 5. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Vese nem tud leszakadni, eléggé jól oda van rögzítve. Hasi sérüléseknél a lép hamarabb sérül meg.
2023. júl. 12. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!