Lila, feszülő, dagadt köröm meddig normális? Mennyi idő alatt gyógyul?
Sziasztok! Nagyjából egy hete rácsaptam az ajtót, a körömágyat találtam el, abban a pillanatban bevérzett és vérzett kívül is mellette. Már az egész köröm lila, mintha picit be is lehetne látni alá. A fájdalom sokat visszavett de azóta is be van dagadva alul az ujjbegy és felül a körömágy is, valamint egy kicsit felfelé ágaskodik a körmöm. Ha normális már nem annyira zavaró, csak aggaszt hogy meg mindig ennyire el van deformálva.
Jártatok már így? Meddig normális hogy ilyen undin néz ki szerencsétlen? :D
Ja és terhes vagyok úgyhogy hűtésen kívül nem igen csináltam vele semmit. Kaptam egy fertőtlenítőt a patikába, de azt mondták, majd ha leesik a köröm akkor használjam.
Köszönöm!
Első: köszönöm, remelem akkor szép lassan rendbe jön.
Második: mivel úgy sem tudnak röntgenezni, úgy voltam vele, hogy max leesik majd a körmöm. Nem igen számítottam rá hogy ennyire dagi marad egy hét után is.
Ennyi idő elteltével traumatológia, vagy mi a megfelelő célirány majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!