Kiszakadt a nagylábujjam a helyéről, történt már ilyen valakivel? Mivel lehet gyorsítani a gyógyulást?
Hétfőn sajnos nem néztem a lábam elé és belerúgtam egy téglába, amit 1/1 a nagylábujjam körme fogott fel (erősített géllak van rajta, 1 hét múlva kellett volna mennem időpontra, szóval már elég nagy volt ahhoz, hogy felfogja az ütést)
Szóval így a jobb lábam nagy körme bal oldalt teljesen kiszakadt a helyéről, és közepén is teljesen felvált. Balesetin a Doktorúr inkább elérzéstelenítette, visszahelyezte a körmök a helyére és visszavarrta mivel bal oldali részen még teljesen fogta a körmöm…. Senkinek nem kívánom ezeket az érzéseket tényleg mocskos mód fájt, és sajnos a mai napig nagyon fáj, a lábam ha kicsit többet topogok bepirosodik és meleg lesz, illetve nyilván lüktet a körmöm az érzéstelenítő szurik helyei. Sajnos azt is észrevettem, hogy újra kivérezhetett. Milyen vitamin, tea, vagy ásványi anyag segítheti a testem regenerálódását? Helyileg nyilván nem tudok semmit se tenni, be van kötve és 2 naponta kell vissza mennem. Táppénzre is kiírtak 1 hétre.
Előre köszi a segítséget, tök bénának érzem magam emiatt, szóval segítség😁🙏🏼
22/N
" Kiszakadt a nagylábujjam a helyéről "
A gyk a kérdés kiírása közben felajánlja az ellenőrzést. Hogy lehet ilyen elmebeteg módon fogalmazni? Vagy az olvasás sem megy?? Eszem megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!