Egy gerincsérves ember használhat hátnyújtó padot?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amit le lehet tenni a földre, és a derék alá kell helyezni, és elvileg a hátfájdalmak csökkentésében segít. Akinek lenne, még 20+ évvel ezelőtt alakult ki a sérv.2023. jún. 24. 17:32
1/1 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, kiről van szó.
Érdemes orvost/gyógytornászt megkérdezni.
Nekem is gerincsérvem van. Ez személyenként eléggé egyedi tud lenni, hogy kinek mi jó. Pl. nekem nem javasolták a denevérpados nyújtást míg másokon az kifejezetten segített.
Én többnyire érzem, hogy mi az, ami "jól esik" és mi az, ami nem. Hétköznapi mozgások terén álltalában saját megfontolás szerint döntök. Pl. bicajozástól még soha nem volt bnajom, azt akkor is tudok, ha éppen "rossz napja van" a derekamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!