Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi lehet a probléma a lábammal?

Mi lehet a probléma a lábammal?

Figyelt kérdés

A lábaim térd és boka résznél fájnak, ha megerőltetem vagy hideg éri. Sajnos úgy alakult, hogy nincs sok pénzem, alkalmi munkákból élek, és sajnos vannak fontosabb dolgok a TB-nél. De nem ez a lényeg.

Nem tudom, hogy az egészséges láb milyen, de amikor felemelem a földtől a lábam, akkor a talpam picit beljebb mozdul, és amikor leteszem, egyenes lesz. Nem tudom mennyire érthető, de olyan, mintha egy gépnek laza lenne az alkatrésze, és elmozdul. Nem lehet, hogy emiatt fáj? Életemben eddig intenzív fizikai munkákat végeztem, lehet ez az oka. 28 éves vagyok

2023. jún. 15. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
nincs visszered?
2023. jún. 15. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:

A tb- nél fontosabb dolgok?

Haver ha egy vakbélgyulladásod lesz mit csinálsz?

Megműtenek de milliókkal fogsz tartozni.

Biztosan megéri?

Normális ember legalább arra figyel, hogy a tb-je rendezve legyen.

Ha ennyire nincs rá keret az önkormányzatnál vagy a kormányhivatalnál lehet igényelni rászorultsági alapon ingyenes tb ellátásra jogosító igazolást.

2023. jún. 15. 17:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Az ingyenes TB-nek milyen hátrányai vannak? Közmunkára fognak kötelezni, vagy mi?
2023. jún. 15. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmilyen, szociális alapon adható.
2023. jún. 15. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!