Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit tudok csinálni egész...

Fanney03 kérdése:

Mit tudok csinálni egész nyáron fekve? 20/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 5 hete eltörtem a bokám focizás közben. Szépen gyógyult meg minden és én a hülye fejemmel elmentem a baratnőimmel focizni, semmi extrát nem csináltam, csak vissza passzoltam a labdát ha jött, stb... Aztán valahogy jött a labda és egyik barátnőm is jött érte,csak ő futott és valahogy úgy ráesett a már eleve törött lábamra, hogy széttört a gipsz és sikerült eltörnöm mellé a sipcsontom is. 3 hónap gipszet kaptam alsóhangon, ebből 1 hónap minimum fekvő. Elképesztően el vagyok keseredve, ezzel az egész nyaram kuka. Valakinek van valami tippe, vagy tanácsa. Bárki bármit írhat, úgyis unatkozok. Köszi ha végig olvastad.

2023. jún. 14. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
ha feküdni tudsz, az már jó, mert fiú így már tud mit csinálni veled, le is tud rendezni :D
2023. jún. 15. 12:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Fuu,banyek. Ez borzasztóan hangzik.
2023. jún. 17. 01:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Próbálj árnyas helyen feküdni, talán egy idő múlva ennyire már mozgékony leszel. Tanulj nyelvet, olvass, beszélgess, írj nekem privátot, és mindenekelőtt kíméld a lábadat.

Egy igazi vadóc lehetsz, utóbbi nem lesz egyszerű.

2023. jún. 17. 01:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia! Ez nagyon sajnálatos! Muszáj, most nyugodtan végig csinálnod a gyógyulásig az egészet. Olvasás, TV -nézés, zene hallgatàs, rejtvényfejtés, rajzolàs, festés, és persze a gyakorikérdések oldal. Mielôbbi gyògyulàst kivànok
2023. aug. 8. 23:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Na heloka, hogy telik igy a nyár eddig? Mit találtál ki? Én eskü gondoltam rád 😅
2023. aug. 9. 22:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Na miújság?Milyen a nyarad?Miket csináltál eddig?
2023. aug. 26. 00:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is tegnap jutottál eszembe. Mi újság? Gondolom, most már leveszik lassan a gipszet.
2023. aug. 26. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!