Miért erősödik a fájdalom?
Figyelt kérdés
2 hete elestem és összezúztam magam. Bordámat jobb oldalt nagyon fájlaltam/fájlalom.
Röntgen szerint nem tört a bordám,csak megzúztam azt a részt. Viszont nem lilult be egyáltalán,ráadásul ma borzasztóan fáj,feküdni se tudok. Utóbbi 2 napban kicsit többet sétáltam,megerőltettem volna?
Flector granulátumot iszom ezerrel, attól tudok az éjszaka aludni.
2023. jún. 6. 13:41
1/8 anonim válasza:
Sajnos a zùzodàs nagyon lassan gyògyul!
2/8 anonim válasza:
Szerintem eltort, csak tul hamar rontgeneztetted. Nekem 6 bordam tort el ugy hogy aznap semmit nem mutatott ki. 1-2honapra ra ujra rontgeneztettem, addigra annyira elmozdultak hogy eszreveheto volt mar rontgenen is.
3/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok.
Még körülbelül most múlt el teljesen a fájdalom. Viszont ha kicsit jobban megerőltetem magam,akkor tud 1-2 napig fájni.
2023. júl. 28. 11:35
4/8 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, neked mit csináltak az elmozdult bordáiddal?
2023. júl. 28. 11:36
5/8 anonim válasza:
Az meg fog is fajni egy darabig. Nem csinaltak vele semmit, meg mindig el vannak torve fel ev utan is.
6/8 A kérdező kommentje:
Az nagyon durva,jobbulást kívánok! Fél év már nem túl sok? Lehet jobb lenne visszamenned megnezetni.
2023. júl. 30. 00:02
7/8 anonim válasza:
Visszamentem, azt mondtak nem hajlandoak ujra rtg t csinalni mert fel ev alatt szerintuk beforrt
8/8 A kérdező kommentje:
Az nem semmi! Nagyon sajnálom.
2023. júl. 30. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!