Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Belerúgtam valamibe, fáj a...

Belerúgtam valamibe, fáj a lábfejem?

Figyelt kérdés
Gyerekem hagyott a szobájában egy játékot, ahogy mentem a fal felé villanyt kapcsolni jól belerúgtam (a fal fogta a másik felét). Azóta kicsit fáj a lábfejemnél, az ujjaim nem fájnak. Ez kb 4-5 órája volt. Feldagadva nincs, nem lila, tudok járni rajta, de nagyon ráparáztam most, aludni se tudok. Olyat olvastam, hogy lábfejcsont törés is lehet. Akkor meg 8 hét gipsz. Szerintetek ez lehet az?
2023. máj. 24. 23:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet amúgy. Nekem van egy barátnőm akinek nemrégen volt ilyen törése. Valami fába rúgott úgy rémlik. Nagyon lassan gyógyult de nem is azonnal derült ki, hogy törés mert elsőre nem látszott a röntgen felvetelen sem. Csak kb 2 héttel később
2023. máj. 24. 23:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A talpon lehet csontkinövés belőle, azt meg kiégetik, egy ismerősöm pont így járt, nem is érzéstelenítették neki , mert hobo volt
2023. máj. 25. 00:14
 3/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
El kell menni orvoshoz,a lábfejen, bokán vannak szalagok is, amik sérülhettek. Röntgenen nem mindig látszik ha van törés, ezért kell 2 hét múlva újra röntgen.
2023. máj. 25. 09:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Rendesen tudok menni vele, olyan mintha meg lenne húzódva csak. Mozgatásra nem fáj jobban. Nincs feldagadva, nem lila továbbra sem. Feleségem szerint ez semmi, ezzel ki fognak röhögni az orvosnál, ülhetek ott megint órákig a semmiért (2 hete a csuklóm sérült meg, vagyis azt hittem, de semmi se volt, feleslegesen mentem el). Szerinte ha baj lenne rá se tudnék állni, nem még autót vezetni. Egyszer aláfordult a bokám, akkor bedagadt a lábfejem, de akkor se állapítottak meg törést, 1 hét múlva jól voltam.
2023. máj. 25. 10:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Hallgass a feleségedre.
2023. máj. 25. 13:36
 6/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
#4:Ezt ti tudjátok, de nem igaz az, amit a feleséged mond, sok eset van az ellenkezőjére.
2023. máj. 25. 14:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Törés nagyon fájna és rálépni sem tudnál.
2023. máj. 25. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagy francokat, nekem el volt törve egy labkozepcsontom és simán jarkaltam vele. Eleve első alkalommal nem is látták a röntgenen... aztán valóban elkezdett fájni és kb 6 nap után visszamentem és akkor csináltak új röntgent és mondták hogy el van törve.
2023. máj. 25. 15:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál?
2023. máj. 26. 06:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem, már nem is igazán fáj, csak néha ha rosszul mozdulok.
2023. máj. 26. 08:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!