Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi az ami ezen a testtájon...

Mi az ami ezen a testtájon még 2 hét után is fájhat?

Figyelt kérdés

Pénteken lesz 2 hete hogy leestem egy meredek lépcsőn.

Egész pontosan kicsúszott a lábam és ez a mesébe illő előre emelkedett lábak, mintha egy "bombát" ugrottam volna seggre, szóval nem csak lehuppantam hanem még a szabadesés ereje is benne volt.

A hátsóm jobb oldalára estem, és még 3 lépcsőfokot csúsztma aztán sikerült lábra állnom.

2 napig fájt, de csak akkor ha leültem, amúgy nem.

Utána enyhülni kezdett, majd pár napra rá megint kicsit felerősödött és a mai napig érzem mikor leülök.

Nem ilyen türhetetlen fájdalom de kellemetlen.

A pirossal bekraikázott része fogta fel az ütést.

Sportolok, mozgásban nem zavar, csak a leülés meg az ágyban felülés pillanatában fáj, utána nem.

[link]

Nem lett se lila se zöld, semmi nem látszott később sem.

Mi lehet az oka, hogy még mindig érzem, mi tudott ott sérülni, és mennyi idő után kellene orvoshoz fordulnom ha nem múlik el?

2023. máj. 24. 17:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Keletkezhetett izomzúzódás, vagy vérömleny az izmok között. Ha nem közvetlenül a bôr alatt van, nem lilul be, de attól még fáj. Eltarthat pár hétig, míg teljesen felszívódik. Én olyan egy hónapot mondanék, amikorra azért már illene elmúlnia.
2023. máj. 25. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!