Mit csináljak ha terhelés miatt megfájdult mindkét bokám?
5 évig irodában dolgoztam/ munkanélküli voltam. Most elkezdtem dologozni egy helyen fizikai munkát. Sokat kell lépcsőzni, meg kocsiból dobozokkal ki-be ugrálni. Na most mindkét lábam nagyon fáj, viszont a bal lábam kb. kétszer akkora mint a jobb. Nem panaszkodni akarok, kell is a pénz. Szóval a felmondás nem opció. Hogyan tudnám helyrehozni, segíteni a regenerációt?
Egyébként sportos életet élek, de akkor csak a saját súlyomat cipelem (70 kg cipelem), így meg akár 20-30 kg-s plusz súllyal terhelni biztos megsínylette.
Viszereim sincsenek, szívbetegségről nem tudok, vércukrom is jó, vérnyomásom is. Ezért fixre gondolom, hogy ettől a fizikai munkától van.
Örülnék ha minél hamarabb tudnék alkalmazkodni hozzá.
Illetve mint írtam focizok amatőr klubban, de ez csak ilyen hobbi, heti 2 edzés + 1 meccs. Még idén egy meccs van, de ha hosszútávra tervezek és nem tudok hozzászokni az rohadt nagy gáz lenne, mert július közepétől már alapozás kezdődik.
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!