Mi lehet ez a gerincemmel?
Figyelt kérdés
Néhány napja kezdődött a buszon éreztem ahogy hatradoltem hogy fáj a gerincscsigolyam. Talan lumbalis lehet de szerintem inkabb háti. Lényegtelen, nem tulajdonítottam neki nagyobb figyelmet ma azonban újra elkezdődött végig a gerinc mentén. Pont a csíkban, ahogy végig húzom a csigolyákon a kezem az is fáj már, olyan mintha égne, mintha beütöttem volna a csontot. Kb 10 cm hosszúságban. De olyan mintha feljebbre terjedne vagy nem is tudom.. ahogy végig húzom közepén az ujjaim a csigolyákon még ez is fáj. De ez teljesen az a fájdalom amit pl sípcsont beutesnel érezhetünk, hogy hozzáérni is fáj a csonthoz meg bezoldul. De nem hiszem hogy beütöttem ráadásul nem is kék-zold. Valakinek volt már ilyen? Mi lehet ez? Ugye nem valami daganat?
18/L
2023. máj. 2. 21:34
1/8 A kérdező kommentje:
Hozzateszem vekonyka alkat vagyok, így ha pupositok ugyebár kicsit kiállnak a csigolyak. Olyan mintha nagyobbak lennének vagy nem is tudom, de szerintem ezt már csak én képzelem (Hipochondriam van)
2023. máj. 2. 21:35
3/8 A kérdező kommentje:
Enyhe gerincferdülés van de nem súlyos, ráadásul nem hiszem hogy köze lenne ahhoz hogy ilyen égő, erős fájdalom legyen a csigolyaknal
2023. máj. 2. 21:39
4/8 anonim válasza:
De lehet hozzá közé , ha pont egy ideg nyomódik miatta. Érdemes elmenni egy röntgenre, megnézni nem lett e nagyobb a ferdülés.
5/8 Ypszilon1980 válasza:
Hát ez elég kevés infó, így semmire nem lehet jutni, ha fokozódik a fájdalom vagy hetek múlva sem múlik el, akkor orvoshoz el kell menni. Lehet ez kialvatlanság miatt is vagy rossz az ágy és amiatt, nem tudjuk.
6/8 A kérdező kommentje:
Rossz ágy miatt olyan érzés mintha rá ütöttek volna a csontra egy deszkával? És csak erintesre fáj, arra érzékeny
2023. máj. 3. 14:24
7/8 anonim válasza:
Lehet, de a daganatra nem jellemző szerintem amit most írtál.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagy segítség de tényleg, most nagyon megnyugodtam!!! Remélem néhány nap es elmúlik❤️
2023. máj. 3. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!